
אלקטה - פסטה טרייה
אלקטה-מבית פרש פסטה, מפעל לייצור פסטה טרייה הנעשית מתוך אהבה לחומרי גלם איכותיים וליצירה. אלקטה היא הסמל לייצור ישראלי וצמיחה מתוך המקום השורשי של מפעל לייצור מזון בתעשייה המקומית.
אנו מייצרים פסטה טרייה שעוברת תהליך הקפאה מהירה על מנת לשמור על טריות ואיכות המוצר וכך אנו משווקים אותה למעדניות וללקוחות הביתיים שלנו.
במשך שנים רבות קלוד השף של המפעל חי ונושם את עולם ייצור הפסטה הטרייה, בוחן משפר ומקדם את איכות ומבחר המוצרים שלנו. ייחודיות וחלוציות הן מילים שיכולות לתאר במדויק את המפעל שלנו ועוד יותר את מחלקת עבודת היד שלנו, אשר עובדת בשיטה הקלאסית של קיפול ידני של פסטות עם מילוי כגון רביולי, טורטליני וכו.

משלוחים ואיסוף עצמי
המפעל עובד במתכונת איסוף עצמי מהחנות
(יש צורך להזמין מראש מכיוון שאין חנות מפעל) ומשלוחים עד הבית.
ניתן לשמוע עוד על המשלוחים שלנו בעמוד המשלוחים